InformationVåra tjänsterKontakta oss
webbproduktion
Systemutveckling
Webbhotell & HostingVi erbjuder mer än bara snygga webb-produktioner. Vi tror på affärsnyttan med Internet.

Vårt nära samarbete med ett av Sveriges största Management företag ger oss bred kompetens och möjlighet att klara av de flesta krav man kan ha på branschens konsulter.

Våra utvecklare behärskar mediets alla tekniker som: HTML, JAVA, Java-script, VB-script, DHTML, Perl, ASP, Shockwave, Push-tekniker och grafisk design.
Till skillnad från många av dagens reklam- och webbyrårer behärskar vi även den tekniska och mer traditionella IT delen. Detta ger oss större insikt i företagens önskningar och hjälper oss att lösa de flesta situationer.

Med detta i bagaget kan vi erbjuda kompletta lösningar för bl.a Internetprofilering, Webbaserad Management, Ekonomistyrning, Webb-shopping och Systemutveckling.

Elektronisk handel ("webbshopping")
Ukp MEDIA erbjuder kompletta lösningar för elektroniskhandel. Vårt system för "webbshopping" är snabbt och intuitivt med enkel administration direkt via webbläsaren. Kopplat direkt till befintligt ekonomi/lagersystem eller fristående.

Intranät
Intranät är i praktiken ett lokalt/internt Internet. Man baserar helt enkelt den interna kommunikationen på de program och verktyg som normalt används för Internet, ofta även med någon koppling till det senare.

Fördelarna är många: Till en mycket lågkostnad kan man skapa en plattformsoberoende miljö med ofta befintliga applikationer som användarna redan känner till.

Vi har mångårig erfarenhet av integration och konvertering av databaser, nätverksadministration, övervakning och automatisering.

 


Uppsala konsultpartner - Tallbacksvägen 60b - 756 45 UPPSALA - 018 / 29 20 20